Rose In Memoriam

Je bent hier gekomen omdat je afscheid wilt nemen van Rose.
Deze pagina is nog in opbouw en er is alvast wat informatie beschikbaar.

Laat hier een bericht achter in het digitale rouwboek.


Persoonlijk afscheid nemen van Rose kan aanstaande vrijdag 31 maart of zaterdag 1 april tussen 17:00 en 18:00 uur aan huis op het adres:

Janke Trompstrjitte 8
8721 ET Warns


De afscheidsceremonie is om op maandag 3 april om 12:00 uur op het Rode Klif te Warns, waar we aansluitend Rose vervolgens begeleiden naar crematorium de Wâldhôf te Opeinde. Vanaf is 15:00 uur is nog een kort moment samen met Rose in besloten kring. We rijden samen naar:

Rydwei 3
9218 SB Opeinde

Er is ruimte voor bloemen in en rondom de wade van Rose.


Rouwbericht | Foto: Rose & Bruno @ Theater Sneek

Afscheid van de As tijdens de Zonnewende
op woensdag 21 juni 2023
@ Rode Klif

Rose haar laatste wens was dat er op haar afscheid gedanst en muziek gemaakt wordt. Zodoende zal haar laatste eigen Midzomerfeest op deze datum gehouden worden door haar laatste wens te eren. De as van Rose zal ook op deze dag worden uitgestrooid. Meer informatie volgt nog dus houdt deze website in de gaten.


Het wordt op prijs gesteld dat er foto’s en andere herinneringen worden achtergelaten bij Rose, dit geldt voor alle afscheidsmomenten.


De inschrijf functie is nog niet klaar maar voor wie nu al herinneringen en teksten digitaal wil delen of op de hoogte gehouden wil worden kan een mail sturen naar rose@rummble.nl.