Met genoegen kondig ik mijn theatertour aan. Een primeur, want een compleet en eigen theatertour is een nieuwe uitdaging voor mij. Ik probeer op deze wijze te benadrukken meer aandacht voor elkaar te hebben, ook door samen mooie herinneringen te blijven maken. Laat dit er ook een zijn! In deze theatertour genaamd ‘Bruno biecht op’, neem ik u aan de hand van mijn liedjes mee op muzikale reis. Luisterliedjes, gebaseerd op eigen ervaringen en herinneringen.

Tijdens het programma zal ik toelichten wat mij geïnspireerd heeft tot het schrijven van bepaalde songteksten, waaronder het opbiechten van persoonlijke gebeurtenissen over uiteenlopende onderwerpen en wat mij dit gebracht heeft. Een tipje van de sluier: hier is niets van gelogen. 

Wat verder zal worden belicht is dat ik het belangrijk vind dat ieder mag zijn die hij is, dat we respect en aandacht voor elkaar hebben en blijven houden, waaronder in de eigen mienskip. Een kleine praktische uitvoering hiervan zal gedurende de pauze plaatsvinden.Om herinneringen aan dit soloprogramma levendig te houden, wacht de bezoeker een verrassing. ‘Luister, geniet en vul uw mooie herinneringen aan tijdens Bruno biecht op!’, geef ik graag in de aankondiging van mijn theatertour mee. Het programma duurt ongeveer twee uur, inclusief pauze.